okHaberler
AKP Akçadağ Kongresi Yapıldı

AKP Akçadağ Kongresi Yapıldı

04 Şubat 2012

AK Parti Akçadağ İlçe Kongresi'nde iki aday yarıştılar.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akçadağ Öğretmenevi'nde gerçekleşen Akçadağ AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan Genel Kurulu'na AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkç, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, belde belediye başkanları, parti yöneticileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Kongrede Vahap Yücekaya ile Servet Aslan aday oldular. Kongrenin açılışında konuşan Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Akçadağlıların demokrasinin çok iyi bildiğini söyleyerek, seçimin birlik ve beraberlik içinde geçeceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, AK Parti'nin istikametinin milletin çizdiğini belirterek, "Rotası milletin belirlediği bir partiyiz. Uzun yolculuğun ardından da bu anlayıştan sapmadık. Yolsuzluklara geçit vermeyen, yasaklara tahammül edemeyen, yolsuzlukla tam mücadele eden AK Parti Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren bir iktidardır" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı da, "Allah bize öyle bir lider nasip etti ki, aynı zamanda Türkiye'nin lideri değil, Ortadoğu'daki bütün mazlum insanların, bütün sömürgeci güçlerin şimdiye kadar sömürdüğü Afrika'nın, aynı zamanda Balkanların, Kafkasların soydaşlarımızın lideri konumuna geldi. Artık sözü dinlenen bir ülkenin, sözü dinlenen bir başbakanı konumuna geldi. Bugün varız, yarın yokuz. Hepimiz ülkemize hizmet için varız.

ma şunu unutmayın ki, bu parti dünyanın en önemli partilerinden biri, mazlumların en önemli partilerinden biri ve başbakanımızda dünya Müslümanlarının, dünya mazlumlarının başbakanı. Dolayısıyla biz başbakanımızın yol arkadaşlarıyız. Partililer olarak, Başbakanımızın önündeki engelleri kaldırmak ve onunla beraber yürümekle yükümlüyüz" şeklinde konuştu. Yapılan seçim sonucunda adaylardan Vahap Yücekaya 169 oy alarak ilçe başkanı seçilirken, rakibi Servet Aslan ise 107 oy aldı. Seçimde 420 delegeden 276 delegenin oy kullandığı belirtildi.

Vahap Yücekaya başkanlığındaki AKParti Akçadağ İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu, Hüseyin Uçak, Cumalı Doğan, Aziz Teşto, Hasan Karakaş, Osman Özcan, Ahmet Algan, Saim Turcan, Fatih Koşar, Fatih Yılmaz, Ergün Doğan, Nuri Selçuk, Fatma Çiftdemir, Zübeyde Karadeniz, Ayşegül Aslantaş, Erdal Fırat, Hüseyin Taştan, Umut Karakuş, Mehmet Aslan ve Süleyman Durmaz.  

BU HABERİ PAYLAŞIN!
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Digg'de Paylaş Del.icio.us'ta Paylaş Google'da Paylaş Yahoo'da Paylaş Technorati'de Paylaş
DİĞER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Abdulkadir Artan
Abdulkadir Artan
Yazılarıyla aramızda olacak
Abuzer Yalçın
Abuzer Yalçın
Çevik Bir, Mustafa Reşit Paşa'nın nesi olur?
Yrd.Doç.Dr. Cafer MUM
Yrd.Doç.Dr. Cafer MUM
Onun bağladığı zünnâr imiş...
Ğıffari Türkmen
Ğıffari Türkmen
Öğretmen Sorunu
Hüseyin Yalçın
Hüseyin Yalçın
Makam-I İbrahim’den Efsaneler Kentine Dair
Dr. Mehmet Akif Şahin
Dr. Mehmet Akif Şahin
Biraz daha yaklaşıyoruz gün ışığına
Doç. Dr.Mehmet Kubat
Doç. Dr.Mehmet Kubat
27 NİSAN E-MUHTIRASI VE HATIRLATTIKLARI
Necip Cengil
Necip Cengil
GEÇMİŞİN ATEŞİNİ YAKMAK
Necmettin Evci
Necmettin Evci
TÜRKİYE KARŞISINDA ÇARESİZLER
Sefer Benli
Sefer Benli
Türkiye: Model ülkeye doğru
Şevket Başıbüyük
Şevket Başıbüyük
Edi Besse Gundi
Av. Umut Yalçın
Av. Umut Yalçın
BOŞANMA SEBEPLERİ
Alıntı Yazılar
Alıntı Yazılar
Gençler ve gelecek kaygısı
Füze Kalkanının Malatya'ya kurulmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Sitemizde yayınladığımız her haber Malatyam.com'a aittir. Ajanslardan bile alınmış olsa haberlerimiz kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sitedeki diğer tüm bilgilerin hakları saklıdır © 2002 - 2012 Malatyam.com ▪ İletişim: Reklam, İletişim, Gönüllü Muhabirlik, Satış Ortaklığı, Köşe Yazarlığı ve diğer tüm istek ve düzeltmeleriniz için E-posta: malatyahaberleri[at]gmail.com - Telefon: 0 530 340 42 77
53 ziyaretçi çevrimiçi.
SİTEMİZ İHLAS HABER AJANSI ABONESİDİR Yazılım-Sistem Yönetimi: MEDYA İNTERNET Tasarım: ÖMER FARUK ER