okHaberler
Ak Parti de Görev Teslim Töreni

Ak Parti de Görev Teslim Töreni

24 Ocak 2012

AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Miraç Göçmez, görevi törenle teslim aldı.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Malatya il binasında düzenlenen görev teslim töreninde konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Yüzde 70'lere yakın oy oranı ile Malatya halkının teveccühünü kazanan AK Parti'nin gençlik kollarına yapılacak atama günlerce konuşuldu.

Gençlik kolları genel merkezi tarafından bir arkadaşımız tayin edildi. Daha sonra iptal oldu. Yine Gençlik kolları genel merkezi tarafından Miraç Göçmez isimli kardeşimiz atanmıştır. AK Parti Malatya gençlik kolları başkanlığını yapan Mehmet Turgut Acar arkadaşımız ise görev almayacağını daha önceden ilan etmişti. Şimdi Gençlik kolları genel merkezi tarafından Mirat Göçmez isimli kardeşimiz atandı. Acar kardeşimize, teşekkür eder, yeni aramıza katılan Göçmez kardeşimize başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Tüfenkçi, basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken, şu anda boş olan ve seçim tarihi belirlenmesine rağmen iptal edilen merkez ilçe başkanlığı için Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi eski Genel Müdürü iş adamı Hacı Uğur Polat'ın atanacağı iddialarıyla ilgili soruya karşılık, "Bize ulaşan bir durum yoktur. Dedikodudan ibarettir" cevabını verdi.

AK Parti Malatya gençlik kolları başkanlığını bırakan Mehmet Turgut Öcar ise konuşmasında, 5 bin olan üye sayısını 11 bine yükselttiklerini ifade ederek, "Siyaseti meslek haline getirmediğimiz için görevi bıraktım. Teşkilat mensuplarına bir kırgınlığımız yoktur" dedi.

Gençlik kolları genel merkezi tarafından AK Parti Malatya gençlik kolları başkanlığına atanan Miraç Göçmez ise, "Azimle, ortak bir çalışma ile halkı kucaklayan bir yönetim anlayışı ile çalışacağımıza hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Malatya'da ses getirecek proje ve etkinliklerle anılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.  

BU HABERİ PAYLAŞIN!
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Digg'de Paylaş Del.icio.us'ta Paylaş Google'da Paylaş Yahoo'da Paylaş Technorati'de Paylaş
DİĞER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Abdulkadir Artan
Abdulkadir Artan
Yazılarıyla aramızda olacak
Abuzer Yalçın
Abuzer Yalçın
Çevik Bir, Mustafa Reşit Paşa'nın nesi olur?
Yrd.Doç.Dr. Cafer MUM
Yrd.Doç.Dr. Cafer MUM
Onun bağladığı zünnâr imiş...
Ğıffari Türkmen
Ğıffari Türkmen
Öğretmen Sorunu
Hüseyin Yalçın
Hüseyin Yalçın
Makam-I İbrahim’den Efsaneler Kentine Dair
Dr. Mehmet Akif Şahin
Dr. Mehmet Akif Şahin
Biraz daha yaklaşıyoruz gün ışığına
Doç. Dr.Mehmet Kubat
Doç. Dr.Mehmet Kubat
27 NİSAN E-MUHTIRASI VE HATIRLATTIKLARI
Necip Cengil
Necip Cengil
GEÇMİŞİN ATEŞİNİ YAKMAK
Necmettin Evci
Necmettin Evci
TÜRKİYE KARŞISINDA ÇARESİZLER
Sefer Benli
Sefer Benli
Türkiye: Model ülkeye doğru
Şevket Başıbüyük
Şevket Başıbüyük
Edi Besse Gundi
Av. Umut Yalçın
Av. Umut Yalçın
BOŞANMA SEBEPLERİ
Alıntı Yazılar
Alıntı Yazılar
Gençler ve gelecek kaygısı
Füze Kalkanının Malatya'ya kurulmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Sitemizde yayınladığımız her haber Malatyam.com'a aittir. Ajanslardan bile alınmış olsa haberlerimiz kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sitedeki diğer tüm bilgilerin hakları saklıdır © 2002 - 2012 Malatyam.com ▪ İletişim: Reklam, İletişim, Gönüllü Muhabirlik, Satış Ortaklığı, Köşe Yazarlığı ve diğer tüm istek ve düzeltmeleriniz için E-posta: malatyahaberleri[at]gmail.com - Telefon: 0 530 340 42 77
57 ziyaretçi çevrimiçi.
SİTEMİZ İHLAS HABER AJANSI ABONESİDİR Yazılım-Sistem Yönetimi: MEDYA İNTERNET Tasarım: ÖMER FARUK ER