

2001 yılından bu yana, medya çalışanlarıyla kuruluş yıldönümünü kutlamayı geleneksel hale getiren Sonsöz Gazetesi, bu geleneğini bozmadı.
Bepi Tavukçulukta düzenlenen yemekte buluşan medya mensupları, kuruluşunun 12'nci yılında Sonsöz Gazetesi'ni yalnız bırakmadı. Yemek sonrası konuşan Sonsöz Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Er, her geçen yıl daha da büyüyerek gücüne güç katan gazetenin her zaman haksızlığın karşısında durduğunu, korkmadan keskin kalemiyle olayları haberleştirdiğini söyledi.
Kentin ilk renkli gazete olma özelliğini taşıdıklarını dile getiren Er, "Sonsöz Gazetesi, bu yönüyle her zaman tercih edilen oldu. Profesyonel ekibiyle tehditlere boyun eğmeden inandığı değer doğrultusunda gazetecilik resitali sunan Sonsöz, haklının ve halkın gazetesi olduğunu her fırsatta kanıtladı" dedi.
.jpg)
MALATYA HAVA DURUMU
Detaylı Hava Durumları [5 Günlük]
SIK KULLANILAN SAYFALAR
» Malatya Nöbetçi Eczaneler
» Malatya Eczanelerin İletişim Bilgileri
» Yeni Malatyaspor Puan Durumu
»
Malatya Sinemalarında Bu Hafta
» Malatya
Tiyatrolarında Bu Ay
» Malatya Namaz Vakitleri
»
Güncel
Döviz ve Altın Bilgileri
» Ulusal Gazetelerin 1. Sayfaları
» Malatya Televizyonlarını İzle
»
Malatya Radyolarını Dinle
»
2011 Dini Günler ve Geceler
» 2011 Resmi Tatil Günleri
»
Güncel Kayısı Fiyatları
» Hal Toptan Satış Fiyat Listesi
» Bizi Destekleyin
»
Diğer Sayfalarımız